Ha elérkezettnek látod az időt egy mélyebb emberi kapcsolat kialakítására, szeretnél és hajlandó vagy tenni is ezért, velünk elérheted a célod. Társkereső ügynökségünkkel, örömmel állunk rendelkezésedre!
Elsődleges feladatunk a társközvetítés, és meg is teszünk minden tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy felkutassuk és megtaláljuk neked megálmodott társad.

regisztráció


Találjátok meg egymást az Erdélyi társkeresőn! Egyedülálló erdélyi társkereső vagy? Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy rátaláljatok egymásra online és élő programjaink segítségével! Kifundáltuk Nektek a legjobb randi oldalt és számos funkcióval is várunk Titeket hónapról-hónapra. Legyél TE is a tagunk és kívánjuk, hogy találd meg PÁRODAT!A Erdélyi társkereső oldalon KÖTELEZŐ A FÉNYKÉP Fényképes társkeresőnkön kötelező a fotó feltöltése regisztrációkor. VALÓSAK A FELHASZNÁLÓK Társkereső oldalunkon valós profilok és felhasználók vannak. MODERÁLTAK AZ ADATLAPOK Minden adatlapot és fényképet ellenőrzünk társkereső oldalunkon. KOMOLY KAPCSOLATOKAT AKARNAK Felhasználóink többsége komoly kapcsolatra vágyik.