Hírek


Ha elérkezettnek látod az időt egy mélyebb emberi kapcsolat kialakítására, szeretnél és hajlandó vagy tenni is ezért, velünk elérheted a célod. Társkereső ügynökségünkkel, örömmel állunk rendelkezésedre!
Elsődleges feladatunk a társközvetítés, és meg is teszünk minden tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy felkutassuk és megtaláljuk neked megálmodot… Tovább

Ismerkedj a közeledben élőkkel, különböző szempontok alapján, úgy mint: érdeklődési kör, diplomás társkereső.

Ne habozz akkor sem, ha szabadidő partnert keresel, vagy egy jót csevegnél!

Összeilletek? Megtudhatod, ha válaszolsz a társkeresők kérdéseire. Mennyire értesz a másik nem nyelvén?

Tovább

Kedves Társkeresők

Üdv újra mindenkinek!

Jelenleg a erdelyitarskereso.com , mely teljesen ingyen biztosítja a lehető legmagasabb színvonalon tagjainak a társkeresést és, kifejezetten erdélyi lakosok számára. A regisztráció és a felhasználás egyar… TovábbA Erdélyi társkereső oldal bemutatkozása: Ha párt keres Erdélyből akkor erdelyitarskereso.com! Miért? Mert a mi oldalunk bővül a leggyorsabban Erdélyből, naponta 25 új egyedülálló regisztrál egy jól sikerült randi reményében. Ha más oldalakat is kipróbáltál, de csalódtál, akkor itt a helyed! Nálunk találhatod a legtöbb új és egyedi funkciót, amik segítségével gyerekjáték megtalálni a hozzád passzoló potenciális partnereket. Könnyen kezelhetőek funkcióink, hiszen gyakorlott felhasználók segítettek az ergonomikus kialakításban. Ne add fel, statisztikáink szerint a erdelyitarskereso.com az, ahol a legnagyobb az esély a pártalálásra. A regisztrált tagjaink 60%-a 2 hónapon belül részese lesz egy randinak és 45%-uk 3 hónap után komoly kapcsolatra talál, így többé nem számít egyedülálló tagnak. A erdelyitarskereso.com adatlapjai, fényképei moderáltak, ami azt jelenti, hogy csak komoly kapcsolatra vágyó emberek ellenőrzött adatai kerülhetnek fel. Sikeres társkeresést kíván: Az Erdélyi Társkereső csapata .